Kære alle danseglade folkedansere

Vi glæder os sådan til at vi kan afholde Sensommertræf den 27.-29. august 2021 samme med alle jer. 

Vi glæder os til vi skal danse, spille, hygge, spise og feste sammen i det store festtelt der bliver sat op. Sensommertræffet er for alle aldre, så nup børn, forældre, søskende, bedsteforældre under armen og kom og vær med!

Vi sørger selvfølgelig for at være fuldt opdaterede på de seneste corona-restriktioner, når vi ved præcis, hvordan de ser ud for den sidste weekend i august.

Vi har netop åbnet op for dagsbilletter både fredag, lørdag og søndag. Priser mm kan du læse om her på hjemmesiden, eller på tilmeldingslinket nedenfor. 

Det er også stadig muligt at tilmelde sig fællesspisning både fredag og lørdag.

Lørdag kl 10-10.30 er vi selvfølgelig en del af “Vi danser sammen”, hvor vi er med til skyde dansesæsonen godt i gang. Her danser og live-streamer vi de udvalgte danse. 

Du tilmelder dig stævnebillet og fællesspisning på dette link

OBS!!!: HUSK at du/I skal booke plads på campingen separat, ovenstående er kun stævnebilletten. Campingen bookes på: Lægårdenscamping.dk

Hytterne er desværre udsolgt, så hvis du ikke har mulighed for at komme og overnatte i campingvogn eller telt, vil vi anbefale at tage et kig på airbnb.com eller booking.com for andre overnatningsmuligheder i nærområdet. 

Hop ind og få tilmeldt jer, og så glæder vi os til at se jer i august!

Mange hilsner

Stævneudvalget for Sensommertræf