Vi danser sammen den 28. august

Find en danseevent nær dig

Vi danser sæsonen i gang!

 

Den 28. august kl.10-10.30 arrangerer danseudvalget en fælles dansedag for alle foreninger i hele landet. Det gør vi fordi, vi ønsker at markere den nye sæson i efteråret. En sæson, der skal bringe os tilbage til fællesskabet, de sjove oplevelser og ikke mindst den gode motion.

Lad os sammen vise hele Danmark, at folkedanserne er topklar til sæsonstart ved at danse sammen i hele landet!

Skal jeres forening være med?

Saml jeres medlemmer, instruktører og spillemænd et sted i byen og dans sæsonen i gang sammen! Det kan være på torvet, i parken, i storcenteret eller helt fjerde sted. Husk, at søge tilladelse ved kommunen, hvis der er tale om et offentligt sted!

Danseudvalget vil komme med forslag til lette danse, så alle kan være med – nye, øvede og dem der har holdt en langt pause.

Efter danseeventen om formiddagen kan I samle medlemmer og andre interesserede til et eftermiddagsbal, en frokost eller noget helt tredje.

Send mail til sekretariatet senest den 1. juni kl. 12 og få jeres forening med på kortet!

Find et dansested nær dig

På kortet herunder kan du holde dig orienteret om hvor du kan møde en eller flere af vores foreninger, når sæsonen danses i gang. Mød op, få en god oplevelse og snak med vores medlemmer. Det bliver sjovt, udfordrende og en fest!  

Title Address Description
Et dansested
Enrumvej 6A, 5270 Odense, Danmark

Information om arrangementet, kontaktperson med mere. 

 

 

 

Få hjælp til markedsføring

Der bliver lavet en fælles markedsføringsindsats for hele eventen, som sker i et samarbejde mellem Folkedans Danmark og jer som lokalforening.

Sidste år var det muligt at bestille brochurer og plakater i forbindelse med sæsonstart og det tilbud fortsætter frem til sæsonstart i år. Derfor er det igen tiden til at bestille materialer, hvis I ikke nåede det sidste år. Hvis I bestilte sidste år, så er det nu i skal tjekke op på om alle informationer stadig er korrekte og om I har nok til den kommende sæson.

Hvis I ønsker at bestille brochurer skal I blot fremsende følgende oplysninger til os:

  • Foreningsnavn
  • Logo (sendt som billedfil)
  • Dansested og tidspunkt
  • Kontaktinformationer
  • Antal brochurer og plakater (A3 og A4).

Hvis I ønsker at genbestille:

  • Eventuelle ændringer af informationer
  • Antal brochurer og plakater

Derudover vil I også modtage en pressemeddelelse, hvor I blot skal indsætte jeres egne informationer. Herefter kan den sendes til lokalavisen. På sekretariatet vil vi lave online markedsføring af eventen på landsdækkende niveau.

Af hensyn til planlægning vil vi rigtig gerne bede om en forhåndstilmelding, så vi ved hvor mange foreninger, der ønsker at deltage. Frist for forhåndstilmelding er den 1. juni kl. 12.

Tilmelding og bestilling af brochurer skal ske på følgende mail: anitabfaros@folkedans.dk.

Vi markerer den nye sæson med at hele Danmark danser sammen!

På vegne af Danseudvalget