Påskehilsen fra Folkedans Danmark

Vi håber, at I alle har haft en skøn påske og har været ude og nyde solen. De solrige dage var vist hvad vi alle havde brug for. Lige nu går vi alle og venter på, hvad der kommer til at ske i den kommende tid med genåbningen. Indtil da, så er der stadig mulighed for at mødes udendørs til aktiviteter. Det kan, som tidligere nævnt, være alt lige fra en gåtur til en danseaktivitet.

For god ordens skyld gensender vi lige en lille kort opsummering af, hvilke retningslinjer, der gælder på nuværende tidspunkt:

  • Udendørs idræt er tilladt, lav en aftale med jeres kommune om, at I må benytte deres områder.
  • I må samles op til 50 udendørs, når det er i foreningsregi.
  • Vi anbefaler ikke at I holder kaffepause før, under eller efter jeres aktivitet. Her vil forsamlingsforbuddet på 10 træde i kraft. –Hvis I er i tvivl, kan I med fordel kontakte jeres lokale politi, da det i sidste ende er dem, der skal vurdere, om I er for mange samlet.
  • Husk den gode hygiejne og afstand – Også selvom det er udendørs.
  • Indendørs idræt for voksne forventes genåbnet hhv. 6. maj og 21. maj. – Overvej om der er mulighed for en danseaften eller to inden sommerferien. På den måde bliver det nemmere at fastholde jeres medlemmer.

Som altid kan I holde jer opdateret med gældende retningslinjer her på hjemmesiden.

10 til forskel – Vi er med igen

Vi blev overhalet af skøjteløberne i marts måned og derfor er vi med i afstemningen igen i denne måned.

Folkedans Danmark er med i kapløbet om 10.000 kr. til udgivelse af danseartikler! – Afstemningen løber indtil den 30. april og hver en stemme tæller!

Send nedenstående link til alle medlemmer i foreningen og lav gerne opslag på Facebook. Få medlemmerne til at dele det på sociale medier med opfordring til at hjælpe.

Alle kan stemme. Det kræver blot adgang til internettet og en mobiltelefon, så er de klar til at afgive deres stemme på mindre 2 minutter!

https://10tilforskel.dk/videoer/2021/marts/folkedans-danmark-danseartikler-udgivet-som-podcast-.aspx

B&U-udvalget inviterer

På søndag den 11. april kl. 17-17.45 afholder B&U-udvalget online dans for alle børn, unge og barnlige sjæle. Det er gratis at være med og alle kan deltage uanset niveau. Så inviter alle interesserede med og sving træbenet. Læs mere om arrangementet på hjemmesiden: https://folkedans.dk/events/faelles-onlinedans-boern-unge/.