Covid-19 Anbefalinger

Her kan du læse Covid-19 anbefalinger

Covid-19 anbefalinger

Opdateret den 20. december 2021

 

Forudsætningen er, at medlemmer og frivillige skal kunne føle sig trygge ved at deltage i aktiviteterne. Alle skal tage et fælles ansvar for, at dansearrangementer sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt.

Vær opmærksom på, at der kan være lokale restriktioner, som afviger i perioder fra nedenstående. Hold øje med hvilke lokale restriktioner, der eventuelt kan gælde hos jer.

DIF, DGI og Kulturministeriet opfordrer kraftigt til, at lukke indendørs idræt fra den 19. december 2021 til den 5. januar 2022.

 

Sundhedsstyrelsen anbefalinger

På baggrund af de ophævede restriktioner opfordrer sundsstyrelsen til at opretholde de gode råd for at begrænse smitten i samfundet.

Sundhedsstyrelsens 6 generelle råd:

  • Bliv vaccineret
  • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
  • Hold afstand. Der gælder ikke længere et afstandskrav i det offentlige rum, men det anbefales at holde afstand, hvor det er muligt.
  • Luft ud og skab gennemtræk. Det anbefales hvor flere mennesker er samlet indendørs, at lufte ud 1 gang i timen.
  • Vask hænder og brug håndsprit. Vær særlig opmærksom på god hygiejne, når du giver hånd.
  • Gør rent, særligt ved kontaktflader, som mange rører ved.

Vigtigst af alt: Alle skal føle sig trygge!

Vi følger løbende op og udsender nye retningslinjer og anbefalinger, når det skønnes, at der er behov for dette. Desuden kan I altid finde de opdaterede retningslinjer her på siden.

Skulle I have spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte sekretariatet på telefon 66185860 eller på mail folkedans@folkedans.dk.

Styrelsen.