Kære Lokalforening!

Hvor er det dejligt, at det lysner udenfor og vi håber, at I er kommet godt i gang med at planlægge udendørs aktiviteter for jeres medlemmer.

I følgende link kan I få lidt inspiration til at rykke udendørs:

https://www.dif.dk/da/forening/nyheder/nyheder/2021/ryk-s-indendorsidraetten-s-ud-s-i-s-det-s-fri

Corona-hjælpepuljen er åben igen for ansøgninger. Denne gang kan I søge om tabte indtægter i 1. kvartal af 2021. Der er ansøgningsfrist den 26. marts kl. 12.  Det vil være de samme krav, som vi tidligere har skrevet ud om. Læs mere eller ansøg om hjælpepuljen her:

 

Vigtige datoer

I mandags skrev vi ud til alle medlemmer og meddelte dem, at regionsmøderne og årsmødet er flyttet til nye datoer. Årsagen til denne flytning er de gældende restriktioner i marts måned, hvor regionsmøderne skulle have været afholdt.

 

Derfor vil regionsmøderne i Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark blive afholdt lørdag den 29. maj 2021.

For Hovedstaden og Sjælland bliver møderne holdt den 30. maj 2021.

Der er endnu ikke fastsat tid og sted, men vi holder jer opdateret, når der er nyt om det.

Årsmødet bliver i samme forbindelse også rykket til den 26. juni og vil stadig blive afholdt på Dalum Landbrugsskole. Vi rykker naturligvis også tilmeldingsfristen til den 2. juni. Tilmeld jer til årsmødet.

 

Skal jeres forening være Værtsforening?

I forbindelse med Nordring 2023 søger Børn og ungeudvalget en forening, der ønsker at være vært for en flok glade unge mennesker. I kan læse mere om at være værtsforening her.

 

Giv jeres stemme til Folkedans Danmark! 

Vi deltager i konkurrencen om 10.000 kr., som vi ønsker at bruge på at digitalisere vores danseartikler. Giv jeres stemme til Folkedans Danmark. Det kan I læse mere om i indlægget STEM PÅ OS.

Med ønsket om en dejlig uge!