Knapt er sneen smeltet og vi kan allerede nu mærke det spirende forår. Det er blevet lysere og vi har i det hele taget en masse grund til optimisme i den kommende tid.

Nogle restriktioner er blevet lempet og det åbner op for nye muligheder i forhold til at kunne danse. I må fra den 1. marts samles op til 25 personer inkl. instruktører og musikere udendørs i foreningsregi. Der må gerne være flere grupper samlet, så længe der er minimum 2 meters afstand mellem grupperne. Hver gruppe skal have deres egen instruktør og musiker! Disse muligheder gælder for både børn og voksne.

Saml jeres medlemmer i passende grupper og dans i forårssolen. Vi anbefaler, at I undgår parskifte og samtidig har mulighed for at danse med afstand til de øvrige par. Lige som i efteråret har I samtidig også fokus på hygiejne – også selvom I mødes udendørs. Så kan alle medlemmer føle sig trygge. For det handler nemlig om, at alle skal føle sig trygge, når de møder op. Gå i dialog med hinanden og snak om hvordan I bedst i gruppen kan organiserer en dansetime alle har lyst til at deltage i.

Under Covid-19 restriktioner kan I altid finde de nyeste opdaterede retningslinjer, som I kan følge. Derudover er I velkomne til at kontakte sekretariatet, hvis I ønsker hjælp til at komme i gang igen.