Kære lokalforening!

Hvor var det bare dejligt, at så mange foreninger støttede op om vores webinar i sidste uge! Vi håber, at I fik nogle gode redskaber og/eller inspiration til at arbejde med medlemsfastholdelse, mens vi venter på danse igen.

I uge 3 introducerede vi jer for ”Danmark går sammen” og vi håber, at I får gået en masse skridt sammen i foreningerne. Det har de blandt andet gjort hos Glad Dans Gladsaxe, hvor de har inviteret deres medlemmer ud af gå i mindre grupper. Undervejs på deres tur mødte de Lars, der spillede op til dans. Det er der kommet en lille sød film ud af.

Vi håber, at I ude i foreningerne har mod på, at lave lignende tiltag og dele dem med os. Det er de små lyspunkter, vi har brug for at dele med hinanden, så føles ventetiden kortere. Hvis i har mod på, at arrangere en gåtur med dans og musik undervejs, så kan I kopiere nedenstående invitation og selv udfylde det med jeres egne informationer.

”Folkedans med gang i” Indsæt tid og sted.

Mødested  Indsæt mødested. Alle kan deltage også enlige.

I går tur, Indsæt spillemand spiller op til en svingom.

Hvis det regner/sner eller er for koldt til at spille, kan vi spille musik på cd.

Da vi ikke må være flere end 4 personer sammen pr hold (nr 5 er spillemand, når I møder op til en lille svingom) foreslår vi, at holdene går tur i området og passer på ikke at være for tæt på dansestedet og ikke stopper op, når I møder et andet hold.

DET ER MEGET VIGTIGT at grupperne ikke står mere end 4 personer sammen  foran  dansepladsen og vi tillader os at gøre opmærksom på det undervejs. På den måde kan vi sikre, at forsamlingsforbuddet kan overholdes.

Ved dansestedet kan holdet ønske en pardans (schottish, vals, polka, hambo/hambomazurka, sønderhoning eller…– husk der danses i vandresko/støvler og på græs.)

Hvis der er hold, der består af 4 enkelt medlemmer, skal der overvejes om der skal danses (evt en toparsdans med stokke), men der kan også ønskes en lyttemelodi.

Hvis holdet synes, det er ok at videofilme dansen, vil filmklippene samles til almindelig fornøjelse i foreningen og til Landsforeningen Folkedans Danmark og DR´s motionstiltag ”sammen i bevægelse”.

For at vi kan holde styr på  holdene, bliver vi nødt til at have tilmelding og give jer mulighed for selv at finde sammen og vi kan hjælpe med at sætte hold sammen. Det gør vi inden vi møder op, så ingen kan klandre os for ikke at overholde forsamlingsforbuddet.

Vi stiller op for min 3 hold = 12 personer) og man må godt komme og få en svingom to gange.

Medbring selv drikkevarer.

Tilmelding: Indsæt selv information. 

 

Årsmøde

Ikke mindst kan vi se frem til vores årsmøde den 17. april, hvor vi kan mødes med alle dem vi kender fra hele landet, få indflydelse på de beslutninger, der skal tages og blive klogere på hvilken fremtid vi kigger ind i. Det bliver super spændende og vi kan kun opfordre til at tilmelde jer allerede nu via dette link:

https://folkedanseren.dk/EventManager/RegisterEvent/?eventid=25199

Der er også andre spændende aktiviteter på programmet, som vi håber, at I vil dele med jeres medlemmer. Både regionernes valgmøder, højskoleophold, midsommertræf og en række andre sommerstævner. Alt sammen kan I finde i vores kalender på hjemmesiden, hvor der også løbende vil blive opdateret med information omkring stævnerne.

Men inden vi kan komme ud og danse med hinanden, så må vi nøjes med at ringe sammen, gå ture og eventuelt tage en lille svingom hjemme på stuegulvet eller i naturen under de rette forudsætninger.