Kære lokalforeninger

Vi håber, at I får gået nogle gode lange ture sammen og hver for sig! – Og at jeres medlemmer har taget godt imod dette initiativ. Send os gerne masser af fine billeder, som vi kan dele på hjemmesiden, Facebook og i Trin & Toner.

Det er så vigtigt, at vi deler de gode oplevelser med hinanden i disse tider, hvor vi ikke kan mødes i de rammer vi kender. – Og vi ved godt, at I gør et kæmpe arbejde ude i foreningerne allerede. Derfor vil vi gerne invitere alle foreninger under Folkedans Danmark til gratis webinar.

På webinaret kan I høre mere om, hvordan man fastholder medlemmer gennem en Facebookgruppe. Vi vil kort gennemgå, hvordan man opretter en lukket Facebookgruppe, der kun henvender sig til en lille lukket gruppe. I vil også få 4 tips til aktiviteter, som I kan lave i en Facebookgruppe.

I kan vælge mellem 2 tidspunkter:

Onsdag den 3. februar kl. 15

https://app.livewebinar.com/992-774-916/8216e119bcf4d2f8eca1c68f46e5e54a

Eller

Onsdag den 3. februar kl. 19

https://app.livewebinar.com/145-238-677/be15b6c9eab84281cd1ecb631a678eb3

Varighed: ca. 30 minutter inkl. spørgsmål.

Tilmeld jer i dag via et af linkene.

Vær opmærksom på, at I skal tilmelde jer med jeres foreningsnavn.

Efter webinaret modtager alle deltagere både materialet vi gennemgår og en guide til opsætning af en Facebookgruppe. Derudover har I altid mulighed for efterfølgende at få hjælp på sekretariatet – Uanset om det gælder om fastholdelse af medlemmer gennem en Facebookgruppe eller generelt.

Vi håber, at mange af jer har lyst til at deltage og blive klogere på medlemsfastholdelse via Facebook.