Kære Lokalforeninger

Endnu en omgang med forlængede restriktioner, hvor al indendørs idrætsaktivitet er lukket ned. Foreløbigt frem til og med den 7. februar 2021. Selvom det hele synes at blive lukket, aflyst og udsat, så er der stadig aktiviteter som vi kan se frem til i løbet af foråret og sommeren.

Kalenderen er fyldt med spændende aktiviteter og ikke mindst har vi udsigt til regions valgmøder og vores årsmøde den 17. april. Tag et kig i aktivitetskalenderen og saml jeres medlemmer til foreningsture.

Mens I venter på de gode oplevelser, der venter forude, så kan I gå sammen med hele Danmark på afstand.

I uge 4-7 kan I deltage i kampagnen ”Tæl Skridt”, som en del af www.danmarkgaarsammen.dk. I har nu mulighed for, helt gratis, at deltage i en aktivitet sammen eller hver for sig. Det gældende forsamlingsforbud på 5 betyder, at I ikke må gå i større grupper. I stedet kan I gå sammen 2 og 2 eller alene. Fordelen ved dette projekt er, at I kan skabe et fælles projekt for jeres medlemmer i en fleksibel struktur, hvor alle kan være med uanset om de ønsker, at gå sammen i mindre grupper eller alene.

Hvilken forening kan gå flest skridt?

I anledning af kampagnen ”Tæl Skridt”, så udlodder vi en lille gave til alle medlemmer af den forening, der i perioden går flest skridt til sammen. Det er nemt at komme i gang og holde styr på foreningens skridt ved at følge nedenstående guide:

  1. Opret en profil på https://sammenholdet.taelskridt.dk/users/logind-danmarkgaarsammen.
  2. Inviter foreningens medlemmer via mail, så har du overblikket over samlede antal skridt. (Brug formularen ”Udfordring”, når du er logget ind)
  3. På med skoene og gå en tur.
  4. Indtast det samlede antal skridt i skemaet på din profil hver dag i perioden uge 4-7.
  5. Send foreningens samlede antal skridt til anita@folkedans.dk senest den 26. februar.
  6. Husk at sende os stemningsbilleder, så bliver vi så glade! – Noter gerne om vi må bruge dem på Hjemmeside, sociale medier og Trin & toner.

I kan finde inspiration til jeres gåture her.

Tilbud på webshoppen

Man må aldrig gå ned på udstyr! – Det er der i hvert fald nogle der siger, så i den forbindelse har vi sørget for super gode tilbud til jer på www.folkedansbutikken.dk. Her kan I købe drikkeflasker, termokopper og kasketter til stærkt nedsatte priser. Tilbuddene er gældende fra den 17. januar til og med den 20. februar 2021. I kan evt. samle jeres ordre i foreningen og dermed også spare fragtomkostningerne.

Årsmøde

I næste uge udkommer januar-nummeret af Trin & Toner. Heri vil du bl.a. kunne læse om det kommende årsmøde, som finder sted den 17. april 2021. Det er muligt allerede nu, at tilmelde sig årsmødet på folkedanseren.dk. Vi håber at se så mange som muligt den dag!