Kan du fortælle en historie

Bliv speaker for os!

Kan du fortælle en historie?

Der har igennem mange år været indtil flere spændende danseartikler i medlemsbladet Trin & Toner. Dem vil PR-udvalget nu digitalisere, så det bliver muligt, at lytte til historierne på gåturen, til havearbejdet eller i bilen. 

Derfor har vi brug for dig, der elsker at fortælle historier og som andre nysgerrigt lytter til! 

Din opgave bliver at indtale historierne via din mobiltelefon eller computer. – Og hvis du synes det lyder lidt for teknisk, så fortvivl ej! Vi sørger for, at du får en grundig oplæring og du vil samarbejde tæt med sekretariatet omkring det.

Du vil også få mulighed for at dykke ned i det store arkiv af danseartikler og få medindflydelse på hvilke emner vi skal udgive. Eksempelvis kunne være temaer omkring konkurrencedans, som du finder i apriludgaven fra 2019, en fortælling om en særligt udvalgt dans eller noget helt tredje. 

Der kan være tale om enkelte justeringer i forhold til fortællermetoden, men det er tanken, at den oprindelige fortælling skal bevares så meget som muligt. 

Der er stor fleksibilitet i opgavens udførelse, da du selv vælger om du indtale 1, 2 eller flere historier ad gangen. Opgaven kan udføres hjemmefra, så du kan indtale podcasts, når du har tid og lyst.  

Vi forventer, at du skal bruge ca. 1 time på at justere og indtale en danseartikel og kan levere minimum 1 hver måned. Deadline aftales med sekretariatet, så det også passer ind i din hverdag. 

Hvis du vil høre mere om projektet er du velkommen til at kontakte Anita på anitabfaros@folkedans.dk eller telefon 66185860.