Kommende arrangementer i Midtjylland

I den kommende tid skulle vi have afholdt Tips & ideer til din pardans og nytårsfest. Det har pandemien i første omgang sat en stopper for. I Region Midtjyllands bestyrelse tager vi alle retningslinjer og anbefalinger alvorligt.

Det betyder dog ikke, at vi ikke arbejder på, hvordan vi ellers kan afholde arrangementer under andre omstændigheder, men først og fremmeste handler det om, at vi skal hjælpe jer ude i foreningerne i gang igen.

På nuværende tidspunkt giver retningslinjerne jer mulighed for stadig at bevare jeres danseaftener. I kan læse retningslinjerne her på hjemmesiden og hvis I har spørgsmål eller der opstår tvivl er I altid mere end velkomne til at kontakte regionsbestyrelsen eller sekretariatet.

Selvom aktivitetsniveauet er lavt i hele organisationen, betyder det ikke nødvendigvis vi skal sætte os i lænestolen og vente. Der er masser af ting, der kan arbejdes med i kulissen og planlægges, både på regionsniveau og lokalt i foreningerne.

Hvis I ikke ønsker, at danse lige nu kunne der arrangeres gåture, museumsbesøg, foredrag eller noget helt fjerde. Det er lige nu I og vi skal være kreative og i regionsbestyrelsen vil vi stå til rådighed og hjælpe jer med sparring omkring de udfordringer I har.

Det næste fastlagte arrangement er vores valg- og medlemsmøde den 17. januar 2021, hvor vi glæder os til at se mange foreninger repræsenteret.

På vegne af Regionsbestyrelsen.