Kære medlemmer

Vi er meget begejstrede over, at vi endelig kan sende denne meddelelse ud til jer med information omkring den kommende genåbning af indendørs idræt. Det har taget lidt tid at få afklaring på de konkrete retningslinjer. Nu er de her endelig og vi håber, at I står klar til at tage i mod jeres medlemmer – Uanset om det er til indendørs eller udendørs dans.

Fra og med den 21. april åbnes indendørs idræt for følgende grupper:

  • Unge under 18 år – uden krav om coronapas –  med op til 25 indendørs.
  • Ældre over 70 år – med krav om coronapas – med op til 10 deltagere.
  • Udendørs dans er stadig muligt med et forsamlingsloft på 50 personer – uden krav om coronapas.

Næste genåbning for øvrige voksne over 18 år forventes at ske den 6. maj. Her afventes stadig gældende retningslinjer, som vi sender ud til jer, så snart vi har dem.

De nuværende opdaterede retningslinjer kan I finde på hjemmesiden https://folkedans.dk/covid-19-retningslinjer/.

Hvor skal I danse?

Påtænker I at mødes til danseaftener inden sommerferien, så kontakt jeres kommune. Rigtig mange kommuner tilbyder, at udlån af lokaler kan finde sted længere ind i sommeren, så I som forening har mulighed for at forlænge jeres sæson.

Kan I ikke få stillet lokaler til rådighed ved kommunen, så overvej om I kan lave samarbejder med andre foreninger, der allerede har egne lokaler, virksomheder eller andre aktører i lokalområdet.

Kickstart foreningen med foreningspuljen

Folkedans Danmark inviterer alle medlemsforeninger til et webinar om hvordan I kan genstarte jeres forening ved at søge støtte ved DIF og DGI’s foreningspulje.

Dato: den 28. april kl. 17-18.

I kan tilmelde jer via dette link: https://app.livewebinar.com/662-278-283/5d0589fc6d60395886b8dfeb8c9cd72e

Dette webinar henvender sig primært til bestyrelsen eller andre frivillige i foreningen. Vi har vedhæftet invitationen, hvor I kan se det fulde program.