Kære Lokalforeninger

Det er en svær tid lige nu, men I gør det så godt ude i foreningerne! – og I gør et super vigtigt stykke arbejde for at sikre, at jeres medlemmer har en forening at vende tilbage til.

I denne uge bringer vi en hilsen fra Danseudvalget, der lige som jer, bare venter på at der er en lille mulighed for, at kunne mødes og danse igen.

Kære alle foreninger

Det lysner forude og vi glæder os usigeligt til at komme i gang med at danse igen. I Danseudvalget bruger vi ventetiden på, at forberede os på genåbningen af landets foreninger. Blandt andet har vi indgået et samarbejde med Nørgaards højskole, hvor alle medlemmer af Folkedans Danmark får 300 kr. rabat, når de booker plads på ”Folkedans, Spillemandsmusik og sommerhøjskole”.  Læs mere om kurset i seneste nummer af Trin & Toner.

Derudover planlægger vi også en efteruddannelse og inspirationskursus for instruktører i uge 33 i Høng.

Hvis I går med ønsker til et specielt dansekursus er I altid velkomne til at kontakte danseudvalget. Vi er altid åbne over for nye ideer og ønsker hele tiden at udvikle kurser i samarbejde med jer til glæde og inspiration for alle medlemmer.

Vi håber, at I vil bringe de spændende tiltag videre til alle jeres medlemmer, så alle får mulighed for at have noget at se frem til.

På vegne af Danseudvalget

Anne Kathrine Clausen.