Bliv synlig på de sociale medier

Vores superbrugere hjælper jer i gang!

Bliv synlig i lokalområdet

– Og hjælp andre til det samme!

 

Snart kan vi forhåbentlig komme i gang med alle vores aktiviteter igen og hvorfor ikke bruge ventetiden på, at styrke jeres forening ved at blive (endnu mere) synlige i jeres lokalområde?

Hos Folkedans Danmark uddanner vi superbrugere i regionerne, der alle kan hjælpe netop jeres forening med alt lige fra oprettelse af en Facebookside til rådgivning om, hvordan I bedst udnytter potentialet på de sociale medier.

Superbrugernes opgave

Vi skal øge synligheden af folkedans på de sociale medier og det er superbrugernes opgave at hjælpe foreningerne i egen region med denne opgave. Forud for dette arbejde er der mulighed for, at superbrugerne kan komme på et 3 timers kursus, hvor vi blandt andet gennemgår sprogets betydning i kommunikationen og mulighederne på Facebook. I forlængelse heraf er der også indlagt en praktisk gennemgang af, hvordan man opretter en Facebookside.

Det er altså ikke en forudsætning, at kommende superbrugere ved en masse omkring Facebook i forvejen. Det vigtigste er, at de brænder for folkedans og gerne vil bidrage til, at vi sammen styrker foreningerne og synligheden af folkedans.

Fra sekretariatet vil superbrugerne løbende modtage materiale og gode ideer, så vi hele tiden holder jer opdateret på de løbende processer. Derudover bliver alle superbrugere også en del af et team på tværs af landet, hvor der udveksles erfaringer med hinanden.

Hvorfor skal vi arbejde med markedsføring nu?

Selvom mange foreninger ikke danser på grund af restriktioner, så er det alligevel vigtigt, at vi kigger fremad mod den dag, hvor vi kan komme i gang igen. Mens vi ikke danser kan vi fortælle om den normale hverdag, de stærke fællesskaber og inspirere andre til at prøve det samme på de sociale medier.  Det er nu vi har tiden, hvor kalenderen desværre ikke er fyldt med aktiviteter, at vi i fællesskab kan styrke foreningerne til mere synlighed i lokalområdet.

Det siger superbrugerne

Sidst på sommeren kom der en invitation, fra Folkedans Danmark, til en workshop med opbygning af facebooksider som omdrejning – lige noget som vore foreninger kan få så meget glæde af, men kun hvis vi kan bruge det!

Jeg sagde heldigvis ja til at deltage, og sammen med andre deltagere fra de vestlige regioner mødte jeg op på sekretariatet – fuld af forventning.

Og jeg blev ikke skuffet! Anita og Dorthe havde lavet et så fint program, der stille og roligt fulgte os igennem: at lave en side, et opslag, sprogbrug og hvordan man retter det hele.
Dejligt nemt og lige til at gå til….

Da jeg kom hjem og skulle i gang med Møllekvadrillens facebookside fandt jeg dog ud af, at jeg burde havde hørt lidt bedre efter 🙂 – det var først nu jeg skulle til at lære.
Heldigvis er der hjælp at hente for sekretariatet er ikke længere væk end et telefonopkald, og det har jeg gjort brug af flere gange – her får man altid en god, konstruktiv og tålmodig hjælp.

Får du samme tilbud om denne workshop, så er det bare at sige: ”ja tak” så vi ved fælles hjælp også kan få vore folkedanserforeninger på facebooklandkortet.

Trine Jordan

Inspirationsmateriale og Guides

Finder du ikke det du søger hjælp til her på siden, så er du velkommen til at kontakte sekretariatet eller én af vores superbrugere. 

Kontakt superbrugerne 

Superbrugerne er klar til, at hjælpe dig og din forening godt i gang med arbejdet på Facebook. De kan rådgive jer helt fra oprettelse af Facebook til hvordan I bruger forskellige funktioner på Facebook. Kontakt din lokale superbruger og kom godt fra start.

 

LIGE NU SØGER VI SUPERBRUGERE PÅ SJÆLLAND OG I KØBENHAVN!!

– Kontakt sekretariatet og hør mere om hvordan du kan blive superbruger! 

Kirsten Bjerre

Nordjylland

Tlf: 23 64 35 09
E-mail:    pitkbj@gmail.com

Peter Skouenborg

Syddanmark

Tlf: 23 42 33 66
E-mail: petersko@profibermail.dk

Conny Jakobsen

Midtjylland

Tlf: 23 47 13 59
E-mail: ce.jakobsen13@gmail.com

Trine Jordan

Nordjylland

Tlf: 40 37 90 19
E-mail:    jordanvind@gmail.com

Kaj Friis

Syddanmark

Tlf: 22 47 74 91
E-mail:    kajfriis@hotmail.com