Dialog og synlighed på tegnebrættet                                

Med nye kræfter i B&U-Udvalget arbejdes der frem imod øget synlighed hos foreningerne og et fokus på mere dialog mellem foreningerne og B&U-Udvalget for at udvikle B&U-området. Vi ønsker at hjælpe til at styrke videns- og erfaringsdeling mellem B&U-foreninger og B&U-interesserede på et nationalt niveau, samt direkte med B&U-Udvalget.

Vi ønsker at bidrage til at sætte mere fokus på folkedansen i Danmark og ikke mindst at arbejde imod at få en masse nye medlemmer med til de sjove og glade dansetimer som I så lystigt står for rundt omkring i landet.
Kontakt B&U-Udvalget 

Kontaktliste

Vi håber samtidig at høre fra alle øvrige B&U-foreninger og øvrige B&U-interesserede med henblik på at lave en kontaktliste, så vi kan få skudt en tværgående vidensdeling godt i gang.

Så hvis du eller din forening endnu ikke er med på kontaktlisten, så skriv endelig til os, så vi kan få gang i snakken på tværs af landet: boerneogunge@folkedans.dk


Aktivitetskalender B&U

I vores aktivitetskalender opdaterer vi løbende med alle Folkedans Danmark-foreningers arrangementer vi hører om, der henvender sig til børn og unge.
Så står I med et arrangement eller en aktivitet der endnu ikke er på hjemmesiden, så send invitation til os på:
boerneogunge@folkedans.dk og så vil det bliver opdateret hurtigst muligt.

Se Aktivitetskalender B&U her