Er jeres forening klar til markedsføring?

Brug de stille tider til, at få planlagt hvordan I vil markedsføre jeres forening i 2021. Selvom ingen kan spå om fremtidsudsigterne, så kan I stadig arbejde med ønsker og drømme. Måske ønsker I bare at komme i gang med danse som I plejer, men det kan også være at I drømmer om at få flere nye medlemmer med i fremtiden. Det kan godt være, at udviklingsprojekterne ligger langt ude i fremtiden tankemæssigt, men de indledende opgaver er oplagte at arbejde med, mens I ikke er optaget af den daglige drift i jeres forening. Brug tiden på at køre jeres forening i stilling og vær klar med markedsføringspakken lige så snart det er muligt.

Brug Facebook

Hos Folkedans Danmark tilbyder vi en række services for at understøtte jeres arbejde ude i foreningerne. Blandt andet har vi for nyligt udbudt et kursus, hvor vi uddanner superbrugere i Facebook. Superbrugernes opgave er, at hjælpe foreningerne med at oprette en Facebookside. Derudover bliver de også introduceret til en række gode råd om sprogets betydning i markedsføringen samt hvornår og hvordan man laver forskellige typer opslag. Det giver jer ude i foreningerne mulighed for, at få hjælp lokalt enten ved et virtuelt eller fysisk møde. I skal blot kontakte jeres lokale superbruger i regionen.

I får altså mulighed for, at komme godt i gang med at markedsføre jeres forening på Facebook. Derudover kan superbrugerne også give jer indsigt i hvordan Facebook kan understøtte den lokale markedsføring.

Del brochurer ud 

Det virker måske forældet, men det er faktisk slet ikke så dumt, at dele brochurer ud til interesserede. Slet ikke hvis de får stillet noget i udsigt ved at tage i mod jeres brochurer. Det kan være en gratis prøvetime, en invitation til et åbent hus arrangement eller hvad I nu kan finde på – Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er naturligvis heller ikke lige gyldigt, hvor I deler brochurerne ud og det har vi samlet lidt inspiration til under foreningsservice. Her finder I også oplysninger om hvordan I nemt og gratis kan bestille brochurer til jeres forening, så I er klar til at trykke på start, når det igen er muligt.

Få sparring eller rådgivning

Hvis I har spørgsmål eller brug for sparring omkring stort og småt i jeres forening, er I også mere end velkommen til at kontakte sekretariatet, der er klar til at hjælpe jeres forening videre til at blive endnu mere synlig i jeres lokalområde.