Bliv superbruger

På Sjælland eller i Hovedstaden

Vi mangler dig!

Er du vild med sociale medier eller bare interesseret i at lære mere om de mange muligheder, som Facebook har at byde på? – Og kunne du se dig selv hjælpe din egen og andre foreninger med at blive mere synlige i lokalområdet?

Så er det helt sikkert dig vi mangler! Lige nu mangler vi 2-4 superbrugere i region Hovedstaden og på Sjælland, der brænder for folkedans og ønsker at være med til at styrke folkedanserforeningerne på Facebook!

Du behøver ikke vide en hel masse om Facebook i forvejen. Det lærer vi dig! Vi har allerede et skarpt bagkatalog af materialer og guides, som du kan bruge i dit arbejde med foreningerne.

Denne opgave passer perfekt til den frivillige ildsjæl, der ønsker at skabe fremdrift og samtidig have masser af fleksibilitet. Du kommer til at danne et team med de øvrige superbrugere i hele landet og i din region kommer I til at arbejde tæt sammen, så I kan hjælpe så mange foreninger som muligt.

Hvordan du strukturere dit arbejde er op til dig selv. Du kan holde workshops, 1:1 møder, fysiske møder, telefonmøder eller online møder. Det er helt op til dig!

Kan du se dig selv i en opgave, hvor du har mulighed for at være med til at gøre en forskel, så kontakt sekretariatet og hør mere om hvordan du kommer i gang!

Vi holder kursus for dig den 31. maj!

Brænder du for at udvikle folkedans som idræt i Danmark?

Lige nu søger vi superbrugere i Region Sjælland og Hovedstadsområdet.

Som Superbruger hos Folkedans Danmark bliver du i stand til at hjælpe din egen og andre foreninger med at bruge Facebook som et markedsføringsværktøj. Når du har gennemgået vores 2-timers online kursus vil du være i stand til at kunne hjælpe andre foreninger i gang! – Bonusgevinsten er, at du også kan bruge det i din egen forening!

Efterfølgende bliver du en del af et team, som du kan sparre med i en fælles lukket Facebookgruppe. Herudover vil der også være mulighed for at deltage i online drop-in møder, hvor du kan stille spørgsmål og sparre med de andre superbrugere. Vi sørger altså for, at du kommer godt i gang og hele tiden bliver opdateret på de nyeste tendenser og muligheder.

Tilmeld dig det online kursus den 31. maj kl. 15-17 på mail anitabafaros@folkedans.dk.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du læse mere om superbrugernes arbejde her eller du er velkommen til at kontakte sekretariatet på ovenstående E-mail eller på telefon 66185860.

Vi glæder os til at høre fra dig!!