Kulturministeriets nye pulje ”1000 fælleskaber mod ensomhed” kan søges nu. Der er afsat 10 millioner kr. til sociale aktiviteter for voksne og unge over 21 år.

Der kan søges tilskud til sociale aktiviteter, som enten er nyopstået som følge af corona-pandemien eller eksisterende aktiviteter, der henvender sig til en helt ny målgruppe eller er tilpasset jeres eksisterende medlemmer.

Der er ingen tvivl om, at idrætsforeningerne har det hårdt, men mange idrætsudøvere har det måske endnu svære. Mange oplever, at deres sociale fundament bliver taget fra dem, når de ikke kan mødes og dyrke deres fælles interesse med andre. Derfor skal denne pulje bruges til at give tilskud til de foreninger, der arbejder på at fastholde fællesskaberne, trods corona-restriktioner.

Vær med i kampen mod ensomheden og søg midler til at styrke fællesskaberne i jeres forening. Der kan ansøges om tilskud på 3 måder og det er vigtigt at bemærke, at der er forskellige ansøgningsfrister på puljerne. Alle midler bliver uddelt inden jul, så ansøg allerede i dag!

Under foreningsservice kan I læse mere om mulighederne for at søge puljen og hvornår der er ansøgningsfrist.